Filistin halkına yönelik yapılan saldırılarda hayatını kaybedenler ve özellikle çocuklar için  bu gün yapılan bayrak törenimizde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bir dakikalık saygı duruşunda bulunmuşlardır.

Filistin halkına yönelik yapılan saldırılarda hayatını kaybedenler ve özellikle çocuklar için bu gün yapılan bayrak törenimizde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bir dakikalık saygı duruşunda bulunmuşlardır.

Filistin halkına yönelik saldırılarda hayatını kaybeden ve özellikle çocuklar için bu gün yapılan bayrak töreninde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bir dakikalık saygı duruşunda bulunmuşlardır .

20.10.2023 225

Adres:
YEŞİLBAĞLAR MAH. ÇEŞBEK CAD. ŞEHIT ALI ÇAKAR ANADOLU LISESI KIZ ÖĞRENCI YURDU NO: 44 SAİMBEYLİ / ADANA